Satsumas!

Fick en bok utav biblioteket också, det får förvisso alla barn som fyllt 8 månader - en lapp man får från bvc så får man hämta ut en bok. Har inte hunnit kikat i den, men den är säkert intressant om ett tag. När vi ändå var där så lånade jag en cd skiva med Mamma Mu, Kråkans låtar - jag är själv uppväxt i huset där Mamma Mu "blev till", så dem där håller jag varmt om hjärtat och hoppas kunna introducera även i Mileons uppväxt. Och en pekbok blev det också att vi lånade hem, han är inte särskilt intresserad men vi har ju en månad på oss. Kanske andra böcker är roligare än dem som är här hemma?

In på banken en vända och fixa in pengar på konto, och hem där vi beslutade att åka till stugan ikväll. Var bara att packa en aning medans pappan fortfarande var hemma - så jag slapp springa med lilleman ner i källaren flera vändor.

Så nu ska vi alldeles strax masa oss iväg och handla lite proviant åt oss, lite mysmat förstås. Inget vin blir det dock för en annan, tur det finns goda bubbelvatten och läsk ;-)

Nu precis innan så åt vi mellis, det gick ner gröt och satsumas! Oj, det var poppis! Första gången han fått smaka då jag tyckte dem här inte var allt för sura. Han tjoade efter mer innan han sväljt det han hade i munnen, tokunge!

Så nu blir det inga fler uppdateringar på några dagar minst då det inte finns tillgång till internet, hade förut mobilt internet men vi använde det så sällan så det kändes helt onödigt att ha kvar. Eller jo, maken har ju så man kan använda mobilen som modem. Men det är rätt skönt att vara utan. Fly lite från vardagen, ha tid att laga god mat, umgås, läsa böcker och ta långa promenader i vacker miljö - fräscht, inget buller, nästan sådär tyst ibland så det tjuter i öronen på en. Underbart.

Ta hand om er, så ska vi rå om varandra så länge. Höres!!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Haha det fick Joel smaka på igår, det åkte ut lika fort som han stoppade in de :) Men som sagt, Joel är en otroligt kräsen kille, visserligen var dom väldigt sura =PHa det så himla mysigt nu, ta hand om er och njut!!kram!!

2011-10-06 @ 15:52:14
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Nathers

Ha en mysig helg nu ni tre!

<3

2011-10-06 @ 15:55:17
Postat av: Camilla

Ha det så mysigt nu! <3

2011-10-06 @ 20:59:14
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ha det så mysigt i helgen, vi ska också bort men inte till lugnet utan snarare till kaoset..Crilles pappa har just fyllt 50 så det blir kalas som vi ska hjälpa till att ordna :) Längtar redan hem till tystnad, lugn och ro :DSv: Ja, det var på tiden med webshop, men bättre sent än aldrig ;) Det är så sjukt båsigt överallt här då det borrar i tak, genom väggarna och lite varstans. Astrid tycker dock det är väldigt intressant att smaka på sågspån, gipsdamm osv..Längtar tills allt är klart och vi kan städa ordentligt! :)

2011-10-07 @ 08:48:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Sara

Hoppas att ni får en riktigt bra helg!

2011-10-07 @ 10:44:10
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Jenny / Ekomamma i stan

Ha en bra helg!Vi fick bok från bibblan redan när E föddes. Bättre vid 8 mån kan jag tycka för det kändes lite tidigt innan och lätt att man tappar bort lappen om den ska ligga och vänta.

2011-10-07 @ 17:13:39
URL: http://ekopyssel.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Önskar att jag också fick gå till banken och sätta in pengar på kontot;) Mina åker bara UT från kontot! Hoppas ni fick en skön helg i stugan. Nu hann M dit före Elin!

2011-10-09 @ 18:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0