Trött och hungrig och massa buller

Det är ingen bra kombo att ha en trött och hungrig lilleman och försöka mata honom där det är väldigt stimmigt. Han brallar ur på en gång och gråter, så ledsen blir han! Efter babyrytmiken idag så skyndade vi oss ner till öppnis för att få i honom lite mat innan vi skulle iväg igen - men det gick ju såklart inte. Fem skedar senare brister han ut i falsett och tårarna strömmar ner. Det går verkligen inte att trösta honom om man nu inte går undan där det är lugnare.

Tina och Max dök upp för att lämna en åkpåse som de sålt till en i min rytmikgrupp. Sedan pyste vi till Ikea för lite lunch, försökte peta i M lite mer mat men mja, det gick väl inte så bra. Han började gråta igen. Mutade honom med lite majskrokar och rån för att själv få kunna äta upp det man hade på tallriken innan det började mögla. Gick igenom varuhuset och åkte hem till oss.

Tina och Max hängde ju på och med sig hade dem Maxens gamla leksaker som står och dammar, nu är det mesta på Mileons rum - det behövs mycket leksaker för att fylla hans stora rum - det ser rätt fjuttigt ut än så länge ;-) Mycket yta att busa på helt enkelt, det gillar vi!
Vi snodde ihop kolakakor och fikade lite, lekta och umgicks. Mycket trevligt. Dock sov inte Mileons så himla länge (somnade i bilen på väg hem från Ikea, och lyftes ner i hans säng) så han var gnällis. Ändå så sov han inget mer idag förräns läggdags. Han var på gott humör igen när sällskapet åkt och vi åkte in till mataffären för att handla - trodde han skulle slumra lite i vagnen som han alltid gör men icke. Han börjar bli en stor kille, sover endast en gång dagtid. Tur han sover så bra nattetid iallafall, om man bortser de nätter det är mardrömmar och mycket intryck. Det går ju inte att rå för ju.

Så idag har det varit full rulle från morgon till kväll, jag är helt slut, ryggen går nog av på mig snart. Imorgon måste jag förbereda för Stockholmstrippen, försöka tvätta lite så man har kläder att ta på sig - hänger inte riktigt med tvättberget just nu efter vi varit i stugan - det tillför ju mer tvätt när man reser iväg av någon anledning? :-)

Och så är vi bortbjudna på mammafika imorgon, får se om vi tar oss iväg eller inte. Just nu känns en hemmadag inte som en dum idé! Vi var moviestars idag med! På babyrytmiken var det en morfar som erbjudit sig att filma och redigera ihop en dvdskiva till dem som ville köpa en - han kom med världens utrustning kan jag lova, det kändes jättefånigt att sitta och sjunga och leka medans man blev filmad. Men nu är det överstökat, vi ska självklart köpa skivan - kan vara roligt för Mileon sedan när han är lite äldre med!

Nej nu blir det ryggläge i soffan. Dejta vetekudden och ett stort kallt glas isvatten.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj, ni har hunnit med en hel del på er dag :)

Mys att få umgås med syster/moster och kusinen :)

2011-10-15 @ 19:51:25
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0