Trots vi..

..inte är så krya så drar vi oss iväg för att införskaffa oss golv o taklister till Mileons rum, det är inte så bara längre att åka iväg - det har man då allt märkt, trots M inte är så jobbig att ta med - men allt ska ju klaffa med mat. Och nu lyckades han bli trött innan vi skulle fara så då slumrade han såklart in. Det brukar ju vara så ;-)

Efter lite körande hit och dit och en sväng in på mataffär och en möbelbutik för att köpa mörkläggningsgardin till skruttens rum så kom vi slutligen hem. Nu har han inte sussat nån sista vila, så får se hur han blir sista halvtimmen.

Inatt stökade han som aldrig förr, vaknade flera vändor och vrålade, snackade, kraffsade - ja säg vad han inte gjorde där i sitt hörn. Jag var inte särskilt glad till sist, sovit urkasst ändå. Vi får se hur kvällen/natten blir nu då, hade då tänkt få lite tid att fixa i hans rum - måla fönsterlister, måla sista vändan på hans dörr. Pappan ska väl få dit listerna vi införskaffat oss. Eller en början till det iallafall. Men det återstår att se, det har varit väldigt mycket stök om kvällarna nu - han knölar och vägrar sova. Verkar vara vanligt i denna ålder när jag läser runt. Tänder, oro - ja mycket spelar väl in.

Så på det har jag lagt ut jätteannonsen på blocket för att bli av med miljarder kurslitteratur som bara ligger och tar plats (och dammar) i ena skrubben. Blivit helt nermailad av folk som velat fynda böcker - har lagt ut dem till vrakpriser just för att bli av med det och slippa hiva iväg det på tippen. Mycket att hålla koll på då det handlar om ca 30 tal böcker.

Ingen middag har jag o pappan fått ner i magen ännu, det säger nog det mesta om dagen väl? Jag tror någon får åka o köpa hämtmat om vi ens ska orka pyssla i skruttens rum.

Imorgon blir det Föräldragrupp på BVC, handlade tydligen om säkerhet i vardagen så det är ju nyttigt. Får köra förbi det blågula varuhuset på hemvägen för att införskaffa lite prylar. Två trappgrindar har vi ju redan, en sitter redan monterad på övervåningen - den andra ligger fortfarande i karton. Men det står som sagt inte på förräns vi måste skruva upp den andra med.

Hepp hepp hepp!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag känner igen att man behöver anpassa att åka iväg efter mattiderna.

Men jag tycker att det har blivit lättare då C har blivit äldre.



Kul att ni håller på att fixa M:s rum, ska bli roligt att få se bilder sen.

2011-09-05 @ 21:37:20
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Tina

Skönt att bli av med lite böcker och slippa slänga. Man har ju ändå lagt en förmögenhet på den en gång i tiden. :-)

2011-09-06 @ 06:12:22
Postat av: Alexandra

Känner igen det där med stöket på nätterna;) just nu har Noah en sådan fas. Men nu är det så mycket nya intryck och så mycket som händer i och med inskolningen. Önskar att jag hade din energi till att dona med saker och ting!:)

2011-09-06 @ 13:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0