RD 9

Ruvar fortfarande men tror faktiskt det är kört den här svängen, det känns inte alls bra och nu i dagarna borde jag få mens. Pendlar mellan 25-27 dagars cykel men iom så tidig ÄL så borde det vara 25 alt 26 dagar. Jag bara går och inväntar mensen.

Vi fördriver tiden med att traska runt på Furuvik i regnet, jag och lilleman är krassliga men såpass pigga att vi klättrar på väggarna hemma (Mileon står nog för det här hemma) - så vad gör man inte?! Tacka vet jag säsongskort!

Kommentarer
Postat av: Nori

Jag hoppas och håller tummarna för dig ända till dess att mensen dyker upp.

2012-06-03 @ 15:05:39
URL: http://nori.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

Jag gillar Furuvik! När vi åker ut på turné nästa gång får det blir ett besök dit :) Håller tummarna för att du har fel..!Sv: Vi får parka ihop på Furuvik nån gång i framtiden ist :) Haha, har känt mig helt seg i huvudet hela dagen, siktar på att somna tidigt ikväll ;)

2012-06-03 @ 19:23:58
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Therés

Nice med Furuvik!Förstår att du förbereder dig på minus. Det är precis som kroppen vet vilken smärta det är med "minus". Så om. Ja, jag skriver om det nu blir så, har du redan påbörjat sorgearbetet. Och hoppas att det ska bli mindre jobbigt.Men jag håller hoppet uppe till det är bevisat någon motsatts till att du faktiskt är gravid. Du är faktiskt fortfarande ruvare på ett litet knyte. Vi skickar över lite bebis basiller.Tusen kramar, och jag tänker på dig ofta.

2012-06-04 @ 00:34:55
URL: http://dregglisar.blogg.se/
Postat av: Sara

Du har mina tummar! Så roligt med Furuvik, har aldrig varit dit men det är ett sånt ställe som finns på min att åka till lista :-)

2012-06-05 @ 08:23:08
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0