Ingenting är som väntans tider... eller?

Beror nog på vad man väntar på? Anar jag, för min väntan är bara irriterande dryg just nu. Jag fick tvetydligt svar från vårdcentralen, dem är ju knappast intresserade utav att hjälpa till mer än nödvändigt. I min journal står endast "skickat externt blodprov till analys". Inget mer, inget mindre. Mina prover är borta med vinden just nu. Enligt VC skulle proverna ta med postgång totalt 5-7 arbetsdagar. Vilket det hade gått med råge då jag ringde och efterlyste mina provsvar.

De tyckte vi skulle ringa kliniken istället. Så det gjorde jag och de blev väldigt förvirrade. Så, med detta bör jag ha remiss - och skicka mina prover direkt till Uppsala för provtagning på deras lab. Helt okej för mig, synd bara att det alternativet inte verkade finnas från början så hade vi sluppit detta.

Helt okej väl? Dock... så ska vi stå för blodprovstagningen, och enligt Uppsala kostar det inte sisådär 100:- som vårdcentralen säger utan det kostar 1000:- Alltså en summa jag skulle få stå även för med analysen här hemma med de proverna som är på vift.

Så... är de på vift eller tar det bara tid att fakturera mig som privatperson och därmed är provsvaren sega? Vi är inte sugna på att stå och behöva betala dublett. Efter mycket om o men med barnmorskan från RPC i andra änden av luren så kom vi fram till att hon skickar provrören med remissetiketter, så ska jag knalla iväg o ta proverna o skicka iväg dem. Men, jag ska först avvakta 1-2 veckor just för att proverna jag tog är borta. Enligt RPC tar denna analys två veckor innan de får tillbaka dem. Så dem tror jag mer på.

Irriterande. Minst! Inga provsvar har hittat hem, en vecka till - sedan blir det att knalla åter med EGNA rör och fixa det själv. MORR!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja vad säger man... Man blir ju inte förvånad. :P Irriterande minst sagt. Hoppas det ordnar upp sig!

Kramar!

2012-03-31 @ 12:42:09
URL: http://cocosflinga.wordpress.com
Postat av: Hanna

Ursäkta, men GUDFÖRBANNAT vad de gormar! Hoppas att proverna är påväg till rätt ställe iallfall och inte gått upp i tomma intet.Sv: Japp, vi har PP Black/Orange :)

2012-03-31 @ 13:51:04
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Sara

Men så jädrans irriterande. Varför ska de tjorva så mycket. Under mina behandlingar då jag har gått privat har jag aldrig behövt betala för blodproven, utan endast för frankeringen av proven.

Hoppas att allt ordnar upp så och att ni slipper betala en massa pengar.

2012-03-31 @ 21:01:53
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Tina

Men gud vad de håller på!!

2012-03-31 @ 22:31:17
URL: http://tiniwinisen.blogg.se.se
Postat av: Alexandra

Så fruktansvärt irriterande!!! Jag hoppas de bara är på vift ett slag och därmed kommer till rätta!

2012-04-01 @ 14:25:17
Postat av: Hanna

Sv: Ja, vilken underbar smak vi har bägge två ;)

2012-04-02 @ 17:39:28
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: carlan82

Helt otroligt!

2012-04-04 @ 22:18:54
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Jennie

Usch, jag fattar inte hur ni pallar med allt detta krånglande som uppstår kring ivf. Jag hade brutit ihop för länge sedan.Men det är väl tur att belöningen blir det finaste man kan få :)

2012-05-01 @ 23:04:18
URL: http://www.lagomskadetvara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0