RD 0

Dåså, det sista ägget är infört. Dock hade det 8 celliga ägget tappat hälften under upptiningen så det var bara 4 celligt vif återinföringen. Känns inte som man har jättestora chanser att lyckas, men det är ett försök iallafall.

På vägen ut från kliniken bad vi även om en prislista, så vi har ett hum om vad nytt IVF kostar med spermiedonation. Det skiljer ju sig en del i pris jämfört med vanlig IVF där paret använder sina egna ägg o spermier. Lyckas vi inte nu blir det nog inget mer syskonförsök förräns senare till hösten/vintern. Det finns många hål att stoppa pengarna i just nu när vi ska dra igång renoveringen på huset.

Kommentarer
Postat av: Alexandraa

Håller alla fingrar och tår på att det lyckas!!

2012-05-25 @ 21:04:04
Postat av: Emma Ryyti

Jag hoppas så mycket att det går vägen nu <3 Stor Kram

2012-05-26 @ 10:49:16
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh vad jag håller tummarna! Vill så gärna att du ska få gå rund och go igen!Sv: Här har folk varit mer planerande, nu kommer det trilla ut bebisar på löpande band tills det är vår tur ;)Någon tidning verkar det då vara, frågade brevis och han sa att det var en markering från tidningstjänst eller något likande :)

2012-05-26 @ 19:51:47
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Lycka till!!Jag vet inte hur allt fungerar, sa hur lang tid tar det innan ni far besked om det gick vagen?Hur mycket ligger kostnaden pa och hur mycket maste ni sta for sjalva (bade vid forsok till forsta barnet och alla forsok till ett syskon) och hur mycket skjuter staten till?

2012-05-27 @ 06:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0