RD 4

Händer väl inte så mycket här alls förutom att jag upplever allt gå så extremt långsamt, även om helgen rusade förbi så tycker jag ändå inte att ruvardagarna rusar iväg. Vill bara veta, för att ställa om mig mentalt själv.

Lite molvärk till och från, och lite ömma bröst. Inget nytt under solen egentligen, upplevt alla försök på olika vis. Än är det ju alltför tidigt att börja ens spekulera, om man nu skulle vilja sysselsätta sig med det ;-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är ju så lätt att börja fundera och spekulera..Med Astrid kräktes jag innan jag visste att jag var gravid, den här gången mådde jag lite illa innan men trodde aldrig att det skulle vara så. Blir spännande att se vad stickan visar, håller tummarna!Sv: Vi kollade inte med Astrid heller, och jag tyckte det var kul med överraskningen..Så för mig var det inte ett så svårt val om vi skulle kolla den här gången eller inte. Crille ville däremot, men visste att han inte skulle kunna hålla sig från att berätta om bara han visste ;)Dom shortsen hittade jag på H&M's barnavdelning, 49.50 dyra riksdaler ;) Har köpt ett par snygga från Kappis som jag har på mig idag, 149 går dom på :)

2012-05-30 @ 10:33:23
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0