RD 7

Har inte skrivit mycket om denna ruvningen hittills, jag känner väl inte så mycket så jag vet inte om det finns så mycket att meddela? Jag upplever att dagarna går jättesakta, det är blandade känslor - är så nyfiken men är rädd att misslyckas. Vill veta men det är ju så tidigt. Vill inte veta. Och så vill jag veta igen.

Under fjällvistelsen så frågar pappan mig hur fingertoppskänslan var, men jag kan inte svara på det. Det känns ju ingenting. Och precis så här var det när jag ruvade på Mileon med. Jag hade ingen som helst aning, för jag var rädd att känna efter.

Vill inte leta symptom, för ingenting stämmer ju ändå. Har inga ömma bröst, det moler ju i magen - det gör det ju än hur det går. Trött är jag ju oavsett ändå. Ja det är inte så lätt att veta. Klart vi hoppas på att slippa fler försök, att vi lyckas på detta. Men det känns sådär skamligt att ens våga hoppas på det.

Något jag reagerat på är att jag hamnat i ett skov i min sjukdom, precis som i början på graviditeten med M. Tillfällighet? Under ruvningen med Mileon skrev jag så här.

Kommentarer
Postat av: Jenny / Ekomamma i stan

Spännande, hoppas såklart på ett plus. Det där med skovet var ju intressant. Själv blev jag förkyld bägge gångerna vi plussade, och jag har förstått sen att det kan vara ett "symptom". Vet inte om din sjukdom har med immunförsvaret att göra, men kanske det kan vara ett positivt tecken?Håller tummarna. Kram!

2011-10-10 @ 18:56:31
URL: http://ekopyssel.blogspot.com/
Postat av: Sara

Håller mina tummar!

2011-10-11 @ 09:12:06
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: carlan82

Jag håller tummarna för dig. Massor med kramar.

2011-10-11 @ 11:40:25
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Jonna

Jag håller tummarna stenhårt!! Hoppas hoppas!! Kram!!

2011-10-11 @ 15:14:17
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Åh, spännande!Tummar och tår hålls här hemma för er skull! <3

2011-10-11 @ 18:40:15
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0