Vill bara..

Jag vill bara informera att Mileon inte kommer bli storebror nästa år då vi fick väldigt dåliga besked på vul:et på RPC. Det lilla miraklets hjärta hade slutat slå och därefter väntade en ytterligare check med vul innan det blev att köra igång med ett medicinskt missfall då det inte ville komma ut av sig själv.

Så absurt, men så ligger det till. Får slicka våra sår och förhoppningsvis komma på banan för syskonförsök nån gång nästa år istället om allt ställer om sig till det normala igen efter detta MA.

Bloggens öde

Det är bra inflöde här, har gett ut en hel del inlogg till flera som efterfrågat på sistone - men det är nästan så att ju fler jag utelämnar mig till desto mer dör bloggen. Kanske skriver jag tråkigt och enformigt stundtals men så är mitt liv, det känns faktiskt tråkigt att blogga numer för man får knappt respons från många.

Så nu får det nog ebbas ut helt och hållet. Hade tänkt bita ihop till Mileon fyller ett år men det känns som jag inte kommer prestera ända tills dess. Då skriver jag hellre på vanlig notisblad och för in i hans bok istället och känner då att man kan skriva mer.

Det har blivit så att ju mindre respons ju mer motvilja att skriva mer om tankar, känslor osv.

Burkmat

Ni som känner mig, vet nog att detta inte är något som inte ofta kommer in i detta hus. Jag är väldigt anti glutamat och hel/halvfabrikat i överlag. Lagar gärna mat från grunden istället så man vet vad man får i sig.

Men nu blir det "burkmat" till middag, blev så sugen huxflux i affären. Var nog minst 15 år sedan jag åt fiskbullar.


Tröttmössan var nog på

Igår fick vi besök och efter det så passade jag på och gjorde lite storkok på kycklinggryta - främst till Mileon så han hade i frysen. Mileon sov en liten sväng också på eftermiddagen då han sov bara 30 minuter vid lunchen, alldeles för lite för att jag ska orka stå ut med honom efter 18-taget.

Vid 19.40 sov lilleman i sin säng, fick gå in och stoppa om honom två gånger men sen så! Jag var trött men började städa upp lite i köket. Dock gav jag upp och tog mig upp i sängen för att kolla lite tv/sova. Jag somnade rätt fort. Var jätteskönt och somna i god tid, ha möjlighet att sussa länge. Guld! Men trist när man missar sin egentid bara, den är dyrbar den med.. Gick upp för att kissa mot tolvlaget och då hade pappan kommit hem från jobbet och berömde för kakan som han smakat, jag fattade ingenting förräns jag var i säng igen. Ha ha!

Vid 7.30 vaknade jag av Mileon, kom in till en gladfis - i ett ljust rum. Mamman hade helt glömt att rulla ner mörkläggningsgardinerna. Tröttmössan var nog långt nerdragen. Ja ja. Tur man kände sig något så när utsövd iallafall :-) Och det var ju ingen okristlig tid ändå tack o lov ;-)

Idag är det tänkt att jag o Sandra med barn o vagnar ska pallra oss till ett café och möta upp några till, men vädret känns inte alls lockande att gå långpromenad i just nu - har småregnat till och från så ska messa Sandra och säga att vi kommer ta bilen istället. Så det blir lunch där och så ska jag o Mileon göra ärende på biblioteket så vi inte glömmer bort det. Och en sväng in på Köpis innan vi far hemåt.

Jag började redan igår känna av mer utav halsonda, det hänger kvar. Irriterande, för jag vägrar bli sjuk nu!

RSS 2.0