Alltid något!

Ja jag har försökt ett par dagar och importerat alla inllägg härifrån till den nya bloggen, men näe! Så jag ger upp ett tag och funderar hur jag ska få bloggen helt enad. Serverfel och gud vet vad. Har ju flyttat blogg förut så det där är inte riktigt nytt. Så ack ack ack va irriterande när det ska vara något som sätter sig på tvären.

Enough! Det märks om resten av de äldre inläggen hänger med sinom tid. Det är även därför denna blogg ser lite knasig ut då jag inte får ha mina egna kodmallar vid exportering.


Den nya bloggen, http://underbargava.blogspot.com - välkomna över :-) Har bloggat lite där så länge, måste ju prova på. Mest blir det faktiskt via appen, men det är alltid något!

Okej!

Då var det dags att packa ihop den här bloggen i förmån för en ny, ska forska om man kan flytta med allt från denna till den nya - det är ju mycket skrivet, många minnen - även om det är en salig blandning på innehållet. Men när inte utvecklingen går framåt för denna bloggportal att göra det smidigare för androidanvändare så känner jag att jag kan förflytta mig till en portal där det finns brett utbud på finesser. Bloggtorkan kanske är över, små uppdateringar lite då och då är enkla att få iväg - oavsett var vi befinner oss, och sådant gillar jag!

Återkommer med nya blogadressen när jag "möblerat" klart :-)

Rensat mobilen

Det var dags att rensa mobilen på bilder, in med bilderna på datorn och inser hur dålig kvalité och fotograf man är med mobilen ;-) Nåväl, bjuder på några axplock. Tiden har gått fort!
Lilla vännen, ca 3 månader gammal.Tar mig en funderare..Tokern självt!Lillfis!Rymmare redan då......När man väl lärt sig klättra lite så hamnar man oftast här, och glad för det!Mileons lilla moster har konstnärlig ådra....och hjärta av guld!! (detta stod skrivet på baksidan)ÄLSKAR böcker! En av de tidigare favoriterna, Bobo :-)Vi åker storpulka i fjällen.En glad kille i fjällen helt enkelt!Ey!! Kom hit och lek med mig istället!!Mammans första plockade blomma! :-)Mina fina grabbar i studsmattan.-Mamma!! Det ÄÄÄÄÄR jättegott med regnvatten, jag lovar!!Hejsan pållarna! I-ha-haa säger Mileon :-)

Dåligt...

Det är dåligt av blogg.se att man inte kan blogga från en android :-( Hade underlättat big time att få in lite fler inlägg emellanåt.

Gott blev det!


Mens

Japp, där kom det röda. Så var det andra syskonförsöket också fail.

RD 9

Ruvar fortfarande men tror faktiskt det är kört den här svängen, det känns inte alls bra och nu i dagarna borde jag få mens. Pendlar mellan 25-27 dagars cykel men iom så tidig ÄL så borde det vara 25 alt 26 dagar. Jag bara går och inväntar mensen.

Vi fördriver tiden med att traska runt på Furuvik i regnet, jag och lilleman är krassliga men såpass pigga att vi klättrar på väggarna hemma (Mileon står nog för det här hemma) - så vad gör man inte?! Tacka vet jag säsongskort!

RSS 2.0