RD 4

Kroppen måste spela mig jättespratt! Jag letar inga symptom men vissa känns lite för mycket för att undgå dem. Mår illa på morgon och kväll, har mycket konstig värk i livmodern, har ont i bäckenet och får ilningar som är väldigt likt ischias. Det är inte ett dugg skönt, städade imorse och fick flera ilningar efter varandra - skrek rakt ut för man blir så chockad över hur ont det gör och de kommer när man minst anar det. Maken sa igår att mina bröst var större, inget jag själv noterat.

Mycket märkligt att känna så mycket så tidigt?! Jag tycker det. Vågar i vanlig ordning inte hoppas, utan jag biter ihop och väntar snällt.


Muttrade till maken igår att var de här krämporna något som inte var nå bra så kunde dem lika gärna få försvinna pang bom. Väldigt onödigt isåfall tyckte jag. Kunde stå ut om det förde med sig något gott, annars fick det vara! Maken skrattade gott åt mig men han är söt och masserar mina fötter varje kväll, vågar inte bli masserad i ryggslutet där det moler också hela dagarna. Så fossingarna får lite kärlek istället ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0