Irriterande envis

Jag blir såklart less på att hamna mellan stolarna, så hela Söndagen satt jag o funderade om jag skulle skrapa ihop orken och försöka mig på en arbetsdag eller låta mina egna sjukdagar rulla. Hmm... Jag packade väskan mot kvällen. Jag stod på tågperrongen på morgonen. Kom till jobbet.

Men allt eftersom minutrarna gick så fick jag ondare o ondare, svettades som en gris och det onda gick över även bak i ryggen. Vid lunch var det hemskt, kunde knappt sätta arslet på en stol för jag kunde inte slappna av alls.
Folk frågade hur det var med mig, och bad mig tänka på mig o bebis - ÅK HEM! Kände mig dum som ens tagit mig dit, men har nog så dåligt samvete för jobbet just nu.

Ringer vårdcentralen och bokar läkartid. Onsdag morgon fick det bli och sjuksköterskan som hade hand om rådgivning o tidsbokningen tyckte så synd om mig och sa att jag inte skulle jobba utan åka hem. Hade svårt o hålla tårarna borta när jag blev tagen på allvar, någon som lyssnade på mig. Chefen dock borta på planering hela dagen, fick skicka ett mail o förklara läget.

Så var det med det. Så var man hemma igen, dock har jag så ont i magen - en klump i magen rättare sagt nu när det hänger på distriktläkaren. Jag kan ju inte jobba som det är nu, hur ska jag kunna få något gjort om jag måste lägga mig i ryggläge titt som tätt? Funkar ju inte :-( Om jag nekas sjukskrivning då? Får väl kedja fast mig vid förlossningen om jag fortsätter nonchas.. Känner mig så LITEN!!

Kommentarer
Postat av: Nenne

Stackars dig. Hoppas du får träffa en bra läkare som sjukskriver dig! Kramar!

2010-10-04 @ 19:41:08
URL: http://ivfresan.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Jag hoppas att den där läkaren tar sitt förnuft till fånga, för så där får du ju inte tvingas gå! =/

Kram till dig.

2010-10-04 @ 20:21:45
URL: http://eg84.blogspot.com
Postat av: Jennie

Du kan inte få hjälp via spec.mödravården då? Din BM måste väl kunna prata med dem, och förklara din situation tex?



De sjukskrev mig i 4 v när Oscar höll på att titta ut lite i förväg, och jag blev inte nekad sjukskrivning, även om jag trodde att jag skulle bli det.



2010-10-04 @ 21:23:47
URL: http://www.lagomskadetvara.blogspot.com/
Postat av: Anna

Hoppas det går bra imorgon, brukar inte vara några problem med sjukskrivning när det finns en sådan grund till den.



Hoppas du mår bättre snart, kram

2010-10-05 @ 08:49:03
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Jennie

men vad konstigt att de är så himla aviga då på spec.mv. Kanske det blev annorlunda då för mig för att jag var upp en tur på förlossningen för att stoppa upp värkarbetet då?



Men ja, man hamnar verkligen mellan stolarna hos sjukvården, man blir bara runtskickad till nästa och nästa och nästa instans, ingen vill hjälpa en.

2010-10-05 @ 09:39:41
URL: http://www.lagomskadetvara.blogspot.com/
Postat av: Annica

aj då :( förstår inte hur du känner dg. hade aldrig sådan problem när jag var gravid. :( men hoppas du får vila ut.

2010-10-05 @ 10:01:04
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: MDB

Fy vad jobbigt! Så där kan det ju inte vara, tycker att det är klart att du måste sjukskrivas. Hoppas att det löser sig för dig. Kramar!

2010-10-05 @ 20:05:49
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0