Svullet

Börjar svälla i ben o fötter, får mig ett gott skratt när strumporna åker av då man ser jättemärken efter dem i huden - stora gropar. Men inget jag märker än utav, mer än när man tar av sig kläder som suttit åt lite mer. Eller jo, fötterna blir ju ömma för ingenting. Det värker i dem på kvällarna.

Annars är det som vanligt - ont i ischiasen, lite förvärkar och foglossningen märks av mer o mer. Andra tycker jag är gnällig, men scheisse - försöker bita ihop. Det är inte underbart precis, man hänger inte med i samma tempo - blir alltid sist, klarar knappt ta upp saker från golvet, kan inte göra samma sysslor som innan. Osv osv.

Fått lite hormonutbrott, blir arg/ledsen för småsaker - och när jag väl blir det så exploderar jag ut i världens gråt. Ack så synd det är om mig då, he he! Helt annan sida av mig själv annars då jag är rätt stadig och sällan gråter, men dock kort stubin. Ja, det är nog inte lätt o leva med gravida.

Har inte haft tiden o uppdaterat då min mamma blivit lite sämre i sin sjukdom, hon ligger inne på sjukhus igen och jag hoppas hon kan komma hem snart igen - det är väl tidsfråga när hon inte kan vara hemma mer tyvärr..

Kommentarer
Postat av: Ninna

Oj så tungt med din mamma. Jag har samma sak med min pappa. "Klippkort" på akuten senaste halvåret, med blodbyten varje vecka och cancer som galopperar runt överallt. Ingen behandling biter och han blir bara sämre och sämre... Det är SÅ tungt. Orkar inte med fler dödsfall i familjen nu, har haft SÅ många senaste 4 åren. Vill ha pappa kvar hos mig lääänge lääänge till!



Kram

2010-10-12 @ 11:06:01
URL: http://www.villblimammanu.blogspot.com
Postat av: Emma

Äsch då, klart man får gnälla. Annars blir det lätt jobbigt ;)

Låter snyggt det där med strumpmärken, läckert =P Skäm bort dig själv med en skön fotkräm på kvällarna, det skulle jag göra =D

Tråkigt med mamma din =(

2010-10-12 @ 11:22:56
URL: http://eg84.blogspot.com
Postat av: MDB

Fy vad jobbigt att din mamma blivit sämre. Ibland önskar jag är det var lite vanligare med mirakel.



Kram!

2010-10-12 @ 18:54:42
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Sara

Jag vill bara skicka en kram!

KRAM

Postat av: Jennie

Men fy, har hon blivit sämre :(

2010-10-13 @ 09:08:05
URL: http://www.lagomskadetvara.blogspot.com
Postat av: Nenne

Vad tråkigt att mamma blivit sämre! Kramar!

2010-10-13 @ 18:01:56
URL: http://ivfresan.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0