Besök av farmor o farfar

Kvällen igår gick sådär med nattning, han vaknade upp och det var bara och försöka söva om honom - protester förstås men han slocknade och vaknade inte förräns matklockan ringde vid 3-taget. Ner i hans säng igen o det gick bra, vid 7 vaknar han. Får en flaska och ser pömsig ut, han somnar på pappan - de gubbvilar drygt en timme till medans en annan klev upp.

Idag kom farmor o farfar på besök, Mileon tog en powernap i vagnen ute och var lite skeptisk till en början. Farmor fick mata lilleman och där brast isen igen. Efter fikat så busade dem hejvilt med en av favoritleksakerna (Lamaze-hunden) - Mileon skrattade och tjöt, satt o sprattlade som en tok. Jättemysigt och se!


Han var så trött efter dagen så han slocknade i mammans famn när det blev lite lugnt då farfar o pappan var nere i källaren och mätte massa rör för att beställa nya och farmor var ute i skogen med hundarna. Gjorde iordning för natten och sen fick Mileon säga godnatt för sig. En liten trött kämpe som vägrade sova! Mamma fick söva om honom tre gånger innan han äntligen kunde acceptera att sova i sin säng, skam den som ger sig. Är dock magen som spökar, vi själva tror faktiskt det är ersättningen som är felande länken då vi börjat ge 50/50 med ersättning 2 - magen verkar inte redo för det så vi återgår till 1 och väntar en stund till helt enkelt. Han verkar ha en väldigt känslig mage lillfisen!

Får se om det blir någon fredagsmys för mamman o pappan här i soffan? Alltid lika spännande och se hur lillherren tänkt sig. Idag har han varit så go och glad hela dagen, så mysig så!

Ska plocka ihop lite tvätt här hemma för att slänga in i bilen så det hänger med till moster Tina imorgon, vi är ju fortfarande utan vatten och det behövs en tvättrunda - dregglisarna sinar fort här hemma bland annat. Tur man får låna dusch o sådant om man skulle behöva, guld värt. Man blir rätt handikappad utan vatten i kran, men man lär sig otroligt snabbt. Dock tappar man helt lusten att laga mat, det blir snabba lösningar som knappt bringar disk. Vi får hoppas vi har vatten återigen om en dryg vecka igen.

Nej, dags att försöka locka ner pappan från sovrummet och ta o fredagsmysa i soffan istället :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0