Fredag!

Då var det helgdags igen! Första april och man har tillåtelse o dra av några april-skämt, vet inte om jag har några på lager men maken verkar ju haft det idag? Vi har ÄNTLIGEN vatten i kranarna igen! Det är verkligen lyx, det och elektricitet är något man tyvärr ofta tar för givet. Bäst att passa på att diska diskmaskin (som redan var full då vattnet försvann, typiskt nog) och även försöka tvätta igenom tvättberget. Hade faktiskt påbörjat att samla ihop allt för att baxa in i bilen o ta med till Mileons farföräldrar men slipper det då.

Skulle gärna hinna med en dusch innan man ska pysa iväg men det får nog vänta tills ikväll, raggardusch har ju funkat dem tidigare dagarna.

Idag hämtar vi moster Nathalie vid tåget, imorgon ska vi fira moster Tina (och moster Nathalie) som fyller (ska fylla) år. Inte helt fel med tårta! Får se om Mileon blir lika kinkig efter man varit iväg på kalas sen då, tidigare har han varit väldigt känslig.

Snart vaknar lilleman som fått sovit i soffan idag, ute regnar det ju så ingen promenad blev det. Dock har han sovit förvånansvärt bra i soffan utan uppvaknande. En annan har lyckats sy lite gardiner, maken fixade syhörna åt mig i hallen uppe - så slipper jag sitta vid matbordet o dona, och plocka undan var gång man får besök. Toppen! Lite förvaring o hyllor där vid min syhörna vore inte fel, men det är ju bara tillfälligt - där ska ju en toalett byggas upp tids nog.

Vi hoppas att moster Tina kan förbarma sig över Mileon någon timme en Onsdag så mamman o pappan kan åka till banken ostört, vi får väl fråga snällt så får vi se helt enkelt. Bör ringa banken och boka upp sig med för planering. Det är både och det här med att börja här hemma, det är ju så enormt mycket som ska göras och stundvis kommer man ju inte kunna bo hemma. Kanske känns det bättre när man kan vara ute mer till våren o försommaren? Hoppas det. Och när det är klartecken med banken så är det att håva in offertar från byggen, det mesta blir ju att leja bort - det finns gränser hur händiga vi är här hemma ;-)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Vad är det för skoj ni ska göra med huset?? Vi väntar också på våren/sommaren nu då vi har en del saker vi ska göra. Så får också bli bankbesök :)

2011-04-01 @ 20:28:30
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: MDB

Vad härligt att kunna sy lite. Hittills under lillans sovpass har jag prioriterat att diska och städa upp hemma men symaskinen lockar mer och mer.

2011-04-01 @ 21:50:48
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Tina

Klart moster kan passa gohjärtat nån onsdag. Vi kan bestämma mer idag när ni kommer.

2011-04-02 @ 07:55:11
URL: http://tiniwinisen.blogg.se.se
Postat av: Nori

Oj, så skönt med vatten! Hoppas ni klarar er från fler avbrott nu.

2011-04-02 @ 10:40:54
URL: http://nori.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Jag är också nyfiken på vad ni ska göra med huset:)

Härligt att ni fått tillbaka vattnet!!

2011-04-02 @ 15:08:56
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0