Lyckat

Han sov, och inte vaknade han till inom timmen heller. Vi satt i lugn o ro nere i vardagsrummet och kollade tv, dock tog tröttheten över hand så vi pallrade oss upp. Kändes ytterst ovant o bara dela sängen med pappan igen! Lite knöl hörde från Mileons hörna men han somnade om självmant varje gång tills vid 4-taget - då var det magknip och när det gett med sig var det akut matintag. Han slocknar om och jag lägger ner honom i hans säng igen med gott resultat. Vid 07.30 ville skrutt göra morgon :-)

Duktiga fis!! Var underbart för ryggen att få sova utan lilleman, men det var tomt, tomt, tomt. Man vänjer sig fort, dock är det för allas bästa o sova i varsina sängar. Han väcks av våra duntäcken, vi väcks av hans snarkande/knölande mage/viftande armar/sparkar. Trots jag gick ner på toaletten och även någon gång för att värma vetekudde så sov han så lugnt vidare - han brukar annars vakna till lite smått av att jag smyger upp ur sängen.

Vi får väl se om det var en enkel början på något svårt, eller så kan de gå enkelt. Väntar mig bakslag och så får det bli, än är han liten och jag tänker inte vara hård ännu. Pö om pö helt enkelt - bättre än inget!

Nu firar lilleman genom att sova igen, han slocknade i famnen på mamman vid frukosten - är tydligen tråkigt o se på när andra äter ;-) Ska kika efter matstol åt lillefisen också, och se mig för i den där webbutiken jag inte hann spana in igår kväll.

Hinner nog göra lite sysslor innan han vaknar igen, sen blir det mat, bus o lek och en promenad med vagnen i vanlig ordning när han ska sova sitt "långpass".

Kommentarer
Postat av: Anna

Hittade du något fint i webbutiken? Alltid lika kul :)



Härligt att han sov så gott i sin säng! Har själv inte riktigt kommit så långt här, S J sover i sin säng fram tills hon ätit på natten, sedan ligger hon bredvid mig. Dels känns det så tomt annars, dels slipper jag studsa upp och ner om hon kräks.



Hur har det gått för dig med Enfamilen?? Här går det dåligt, hon spottar hej vilt när hon får det. Det är inte första gången hon ratar blandat pulver, hittills är det bara NAN hon accepterar där.



Kram

2011-04-11 @ 12:24:52
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Emma

gör tummen upp =D

2011-04-11 @ 12:36:41
URL: http://emmasbravader.blogspot.com
Postat av: Emma R

Lyckat!!! Grattis till det, skönt att få mysa på natten bara ni =)

2011-04-11 @ 13:00:02
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Jonna

DUKTIGA MILEON!!! :)

2011-04-11 @ 14:33:26
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Emma R

Tack för kroppspepp, och vet du vad? Du är faktiskt fin som du är, men jag förstår vad du menar <3 Är du inte livrädd för att bli blek om magen så rekomenderar jag tankini, det finns faktiskt modeller som "går ut" om du förstår vad jag menar! Ja, kanske vi kan boka dejt på babysim, fast det är bara söndagar om jag inte missminner mig, och nu har jag fullt 3 söndagar framöver, men sen så....

2011-04-11 @ 15:39:13
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: MDB

Vad härligt att det gick så bra!

2011-04-11 @ 17:00:27
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Härligt! Vilken duktig kille!

2011-04-12 @ 07:47:26
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0