Renovering

Mileon sov första sovpasset ute i vagnen utan massa uppvak, nästan tre timmar avverkade han där ute medans mamman o pappan försökte få lite gjort i hans blivande rum. Finns inga väggar eller tak ännu, så det känns långt till "finliret" med att lägga golv, måla, få upp paneltak osv. När M vaknade så fortsatte pappan vara duktig där uppe, det kommer svordomar mest hela tiden dock ;-)

Jag o lilleman har busat här nere och även provat Ergon igen, den har mest hängt i en garderob på sista tiden då han inte uppskattat den alls. Han satt i den ett tag idag men började gnälla - han är ju för stor för babyinsatsen och på vippen för liten för att sitta utan den. Benen går i split på honom stackarn. Men till en början tyckte han det var roligt, han skrattade och glodde upp på mamman mest hela tiden med ett leende. Mysigt när han skrattar nu, det börjar komma mer och mer det också.

Så, nu har vi fått tummen ur o kört igång igen med renoveringen - hela alltet har ju fått avstannat helt - fyra månader helt stillastående. Men med kolikbebis så har det inte funnits på kartan att orka med.
Vi får väl se när hans rum blir färdigt, det kliar så i fingrarna att få inreda!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kul med renovering! Fast roligare när det är klart kan jag tänka mig;) Vi har ju inte ens ett rum över till lilleman....

2011-04-13 @ 08:03:36
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad roligt att göra hans rum! =) Fast ja, det är väl finliret som är roligast förstår jag. Det finns ju så mycket fint man kan göra med barnrum =)

2011-04-13 @ 08:56:13
URL: http://emmasbravader.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0