Vad jag shoppade?

Glömde förresten berätta vad jag beställde hem senaste vändan till lillfisen. Denna gången gick det undan, tyckte det gick jättefort och få hem allt.


Danstolen i vitt med dyna i svart och vita stjärnor. Det tar nog ett tag till innan lilleman kan sitta i den, vill att han ska vara stadigare. Än är den ingen favorit precis, han gallskriker! Skip Hop Splash flaskställ i transparent. Behöver inte skämmas o ha den framme iallafall :-)


Matkuber, guld värt. Och så passade jag på och köpa lite nappar i nästa storlek, dem finns ju inte i matbutiken precis så lika bra och köpa hem så har man hemma.


Två stycken Akta Graco grindar med förlängningar. Skruvas i väggen för att slippa "tröskeln" som blir av dem grindarna man kilar fast mellan väggarna. Har ju för tillfället en livsfarlig trapp utan räcke att hålla i dessutom, ingen trapp för små barn. Får se om den kommer vara kvar som den är eller flyttas/byggas om. Men nu har vi grindarna klara iallafall!


Två leksaker, behöver några att byta emellan nu när han börjar vara mer vaken även i bilen. Det ska roas även där numera om man inte är trötter dvs.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

både fina och smarta saker!:)

Ett sådant där diskställ skulle inte vara helt fel....

2011-04-19 @ 13:33:40
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0