ERGObaby

Klickade till slut hem en ERGObaby orginal bärsele, har läst mycket gott om dem selarna och tror den skulle passa bäst för oss här hemma - det kan ju bli lite kruxigt när båda föräldrarna ska bära och ha olika kroppstyper, men detta blir nog jättebra. Finns ju så många modeller o färger. Sedan ska man ju ha bebis-ilägg när dem är så små, dock fanns inga ilägg i lager i webshoppen - dock avvaktar vi och ser hur pass Mileon sitter i selen med ute-munderingen på.

Tyckte cranberryn var fin, men maken vill såklart också yttra sig och då blev det ju INTE den ;-) Svart funkar i alla väder, klassisk helt enkelt.

Den får gärna komma hem fort nu! Var in på webshopen och skulle låna bilden men då fanns inte den kvar alls, har inte hört något på mailen heller så förhoppningsvis (?) snappade jag den sista till ett jättebra pris!


Bild lånad från www.ergobabycarriers.com

Kommentarer
Postat av: Emelie

hon var över 60cm i alla fall, man ska vika in ilägget mellan benen men det gick inte.

ni kan få låna vårt ilägg om ni vill.

2011-01-30 @ 13:02:34
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Emelie

ett till tips, sök på manducans olika funktioner för en del står inte med på ergons bruksanvisning men går att använda t ex korsade axelband det är jätte skönt förr oss med ont i ryggen.

2011-01-30 @ 13:06:07
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Emelie

Det är bara att säga till om ni vill låna ilägget så kommer det på posten =)

Vi har det gamla ilägget, det nya är gjort med en kil medan man måste vika den gamla, jag föredrog att ha det gamla för det kunde vi använda trots att Embla var för lång, bara fuska lite med vikningen =)

2011-01-30 @ 13:57:42
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: MDB

Har inte provat Ergon själv än, men en kompis till mig vek bara ihop en handduk för att använda istället för ilägget, funkade tydligen hur bra som helst.

2011-01-31 @ 11:35:16
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0