Läkarbesök

Då har vi avverkat läkarbesök på barnkliniken med. Vikt, längd, huvudmått togs - Mileon började med att pricka läkaren med kiss när Laszlo tog av honom blöjan ;-) Nu skrevs inte siffrorna upp förutom i journalen så jag vet inte exakt men en centimeter hade han nog växt, och huvudmåttet, sedan låg vikten lite över 3500 g.
Dem tog blodprover på skrutten med, i huvudet igen. Men mamma fick mata med socker så det gick ju finemang som vanligt - han låg så stilla o snuttade.

Bilirubinvärdet låg strax över 150, solvärdet drygt 450 för hans vikt så det var ju helt okej! För vissa bebisar tar det tid innan det försvinner - och även det gula i hyn. Fick kommentaren i sjukhushissen att det såg ut som han varit till Thailand och vänt, ha ha!!
Blod till levervärden med, det skickas ju vidare så svar på dessa får vi senare av Laszlo. Vi får väl se om vi kommer behöva åka dit mer eller om det blir bvc som får skicka oss dit om de anser det.

Pratade lite om amning o ersättning också, det är verkligen en historia i sig som jag funderat många gånger på om jag ska orka ta och skriva om här framöver. Men läkaren är som vanligt mycket bra och det känns så skönt att slippa bli överkörd.

När vi ändå var på sjukhuset så gick vi till Hörcentralen på drop-in, då Mileon aldrig blev hörseltestad pha för tidigt född så fick vi göra det nu. Grönt på båda öronen vilket kändes bra, trodde iofs inte något annat då han verkar vara en hejare på att höra när jag smyger upp på toaletten om nätterna - då vaknar han och lever låda i tron att det är morgon ;-)

Kommentarer
Postat av: Nina-Morsa till Siri

Hej! Om du är intresserad av att hänga på familjeliv, så har jag startat en ny tråd för oss vars bebisar tittade ut för tidigt:)

Har lagt in en länk i BF januari första barnet-tråden på FL.

Hoppas allt e bra!

Kram Nina!

2011-01-11 @ 03:16:38
URL: http://ninairmeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0