Lova inte mer än vad du kan hålla

Vilken "service".. jag pratar om Jollyroom. Dem ringde ju för att fråga om de kunde snabba på ordern med att byta färg på en sked, vilket var okej. De skulle packat o skickat det i Fredags. Jag har inte tänkt mer på det men kom på imorse att det var konstigt att jag fortfarande inte fått kollinumret?? Loggade in på deras konto och dem behandlar fortfarande ordern, alltså inte sänt iväg det trots dem sa det i telefonen.

De kan uppenbarligen inte hålla vad dem lovar, synd. Vi får väl se när dem nu får tummen ur och skickar det.

Mileon ligger i babygymmet och hickar/småkräks, lite missnöjd - jag försöker få i mig min gröt. Snart ska vi starta dagen, pappa jobbar och vi ska göra lite nytta här hemma. Eller jag iallafall, i den mån man får för älskade gnällspiken :-D

Kommentarer
Postat av: MDB

Tråkigt, särskilt när du bytte färg för att de skulle kunna skicka direkt.

2011-01-18 @ 12:50:25
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Tina

Fy så trist. Hoppas du får grejjerna snart så Mileon kan vara med lite mer. Behöver lite Mileon mys snart. Hur har ni det i veckan? Är ledig imorgon och i helgen.

2011-01-18 @ 17:16:49
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Jonna

Så det är inte bara jag som har en gnällspik till son :) "Kul" att läsa din blogg för du skriver som "det är" .. Allting är inte rosa och vackert hela tiden!

2011-01-18 @ 21:32:27
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Postat av: Jonna

Så det är inte bara jag som har en gnällspik till son.. ;) Kul att läsa din blogg för du du skrier som "det är", allting är inte rosa och underbart hela tiden..

2011-01-18 @ 21:33:53
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0