27 veckor

  • Är lättskrämd numer, dammsugaren är helt plötsligt jätteläskig när den låter på ett speciellt vis, och mammans nysningar på låtsas är med ens inte roliga längre utan då hoppar han skrämt till och vet inte om han ska ta till tjuten. Han tar väl in mer nu och det är väl bara det skrämmande.
  • Maten är sådär! Fiskrätter är det svårt o få honom att äta, han ryser med hela kroppen och hulkar järnet. Vi har även bytt banangröten mot fruktgröt men näe, den är inte alls lika poppis. Vi försöker muta med fruktpuréer när det börjar gå motigt. Och med ens så började han tvärvägra all mat förutom gröt, så nu är vi på ruta ett igen. Vi pausar och låter det bero ett tag, vi ska inte glömma hans ålder korrigerad! Vi har inte bråttom :-)
  • Sitter aningens bättre - men gröt (och tidigare matintag) har vi låtit honom suttit i bumbon. Blir alldeles för kletigt när han inte sitter så bra, svajar hit o dit!
  • Äter bättre nu trots att det är mycket runt omkring, förut gick det inte alls och allt blev bara tokigt då han inte fick ro att äta. Dock kvällsgröten är kinkig, då ska det vara som det alltid är - annars blir han snabbt ledsen. Inte så konstigt när han börjar bli trött med.
  • Griper leksakerna bättre och byter hand mer och mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0