15 veckor

Älskar att bada, han plaskar och får den som badar honom dyblöt. Gråter inte lika mycket när han ska upp ur badet, förr skrek han hysteriskt men nu är han för det mesta nöjd när det är slutbadat.

Äter i snitt 200 ml ersättning per gång. 3 timmar emellan dagtid. Natt och tidig morgon ammas det.
Somnar vid 20-21, vaknar för mat allt från 3 - 5. Gör morgon från 7 - 9. Sover 1-3 timmar vid lunch, och drygt 1-1,5 timme på eftermiddagen. Vaknar lättare av magknipen numer, förut kunde han genomlida dem för det mesta sovandes utan att väckas helt o hållet, men nu är det för minsta lilla. Vissa dagar blir helt upp o ner tyvärr för sömnen blir så rubbad.

Gillar leksaker med öga, näsa, mun. Favoriten är aktivitetslarven han fick i julklapp av moster Tina. Vi har även köpt en aktivitetshund som vi anar komma att hamna bland topp fem.
Han låter som jultomten ibland, kommer små "ho! ho!" och när vi snackar med honom så låter det som han säger "heeeeej" - otroligt sött!

Slickar på kläder/dregglisar, smaskar på händerna. Börjar visa intresse o smaka på allt, men har svårt o få till det ännu.


Kommentarer
Postat av: Emma

Men oj, 15 veckor redan?? Det m¨åste ju innebära att........ venla är ÄNNU äldre!!! Vad händer på måndag el tisdag? Dejt?

2011-03-18 @ 21:04:01
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Tina

Vad skoj att han gillar larven.

2011-03-19 @ 09:11:53
URL: http://tiniwinisen.blogg.se.se
Postat av: Camilla

Det är mycket som händer, hoppas bara att hans lilla mage ger med sig snart.



<3

2011-03-21 @ 07:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0