vätska i alla former?

Dreggel o spyor är något som ökat drastiskt de senaste dagarna, han är glupsk och efter maten vill han gärna vara alert på stört o flaxa - dock kommer mat upp rätt fort då ;-) Dregglandet fortskrider, måste ha dregglis på honom konstant för bodysarna blir dyngsura på ett huj. Trots man har ett lager dregglisar här hemma så börjar de sina duktigt nu när man inte kan tvätta dem - klart man kan vaska upp för hand nu när tvättmaskinen går helt bort, men med både dreggel o spyor på så känns det som dem inte blir rena.
Vi får väl även se hur länge hans garderob räcker, försöker inte slänga kläderna i tvätten för minsta fläck nu i den vattenlösa tid som råder i huset. Hå hå ja ja!

Just nu powernappar lilleman i famnen på mig, han ska ju påbörja nattningsproceduren om en dryg halvtimme men då ögonen gick i kors vid 18-taget så fick han slumra in en stund så slipper vi tjurskalle deluxe. Får snart väcka honom o hoppas han är på hyffsat bra humör.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Joel har också börjat kräkas, och dreggel ska vi inte ens tala om. Händerna i munnen hela tiden, och dregglet bara rinner heeela tiden. Men söta är dom ändå ;)



Duktig Mileon är som sover så länge innan mat. Jobbigt iof att han bökar :/ Man kan ju inte slappna av och somna då..



Nu ska ja hoppa i säng, är SÅ trött.. natti kram

2011-03-31 @ 22:17:55
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0