23 veckor

  • Börjat med en "gnällig" ton, men man märker att han övar och tycker själv det är rätt roligt att låta så.
  • Smakisar påbörjade, först ut blev potatis som var OK. Sedan morot som inte heller var något speciellt. Tredje smakisen vi fortfarande är inne på är palsternacka och den är bäst hittills! Och majskrok har vi smakat av med, dock vill han INTE hålla i den själv utan man får hjälpa han att hålla. Det är full koncentration att suga o mumsa i sig ;-)
  • Återigen börjat vakna inom en timme efter han somnat för natten, sedan envisas han att vakna i ottan och vill kliva upp. Däckar dock rätt fort om man gör det, ligger man kvar håller han sig konstigt nog vaken i dryga två timmar.
  • Bada är poppis! Varje gång han ska till och bada sista gångerna nu så när han sett badbaljan plockas fram så har han tjutit till och haft sprattelparty. Han sitter gärna länge och jagar sina små badkompisar (plastfiskar) - såpass att han får skrynkelfossingar!
  • Aningens reserverad mot vissa, går dock över rätt fort.
  • Vill fortfarande inte veta av att öva på rulla mage/rygg - rygg/mage. Han har gjort det förr många gånger men vägrar nu, blir bara förbannad av att ligga och visar inga tendenser ens att försöka rulla.
  • Tycker om att sitta och stå, dock blir det mest fällkniv utav honom när han vill sitta själv - men stödjer sig med händerna mot golvet om det börjar luta åt sidorna så han "tar emot" (dock faller han ju ändå, men inte lika drastiskt).
  • Suttit på ett fik helt själv i barnstol, premiär - och det gick galant. Annars har han suttit i famnen eller i vagnen. Han såg otroligt mallig ut där han satt.

Kommentarer
Postat av: carlan82

Älskar sista punkten.

2011-05-14 @ 23:23:34
URL: http://reproduktion.blogg.se/
Postat av: Camilla

Roligt att läsa om M's utveckling, då känns det som om att jag är med på ett hörn iaf <3



Saknar er!

2011-05-16 @ 07:26:30
Postat av: Alexandra

Fiket måste ha varit en höjdare!;)

Älskade ungar vad goa de är när det ska testas nya saker! Tänk vad underbart vi har det som får vara hemma med våra små och se allt som händer, ibland från dag till dag:)

2011-05-17 @ 11:58:55
URL: http://ahlbergsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0