Ena si, andra så

Gröt i magen blev det igår innan läggdags utan knussel, och en halv flaska också. Sov som en stock till 07.30, flaska och sedan visade han tendens till trötthet igen så la ner honom. Han babblade en stund och slocknade. Sov vidare en timme till. Nu sover han första dagspasset, 2 timmar o 15 minuter senare - så sover han fortfarande. Han brukar sällan långsova dagtid så nu funderar man vad som "felar". Måtte han inte bli sjuk som mamman bara, jag tvättar o spritar händerna så ofta jag kan. Torr som fnöske, men allt för att hålla bacillerna på avstånd.

Idag håller vi även tummarna för finaste pappan ♥

Vi ska väl ta helg, en helg utan något inbokat - SKÖNT! Speciellt när man mår tjyvens. Enda jag tänkt mig är att besöka mammas grav på morsdag, hon ska få en av sina favoritblommor. Dem finns inte att köpa, för dem är fridlysta i försäljningssyfte. Men vi har massor av dem på våra marker, och såkart hon ska få en bukett sådana.
Bästa mami! ♥ Första morsdagen utan henne, det går inte en dag utan tårar faller. Tungt, tungt!
Vi firade henne alltid och åt en god middag tillsammans. Du finns alltid med oss.


Nu vaknar guldgossen.



.... nix, han somnade om! :-o Vad är det här??


(några timmar efteråt... jo, han sov TRE timmar. Men förstår varför. Mamman har smittat guldgossen :-( Feber så han svettas bara han sitter en stund i famnen alt. äter ur flaskan, vill vara upp i en konstant, förskräcklig hosta har han med som kommer och går - sån där torrhosta. Kul. Står redo med Alvedonen om det skulle behövas.)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Nej stackarn! Usch.. Hoppas han blir bra snart! Inte roligt när dom är sjuka. Värsta som finns!! Krama sötnosen ifrån oss!

2011-05-27 @ 18:46:58
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0