Loppis och annat

Igår kom svärföräldrarna förbi och lämnade lite saker som de inte ville ha i husbilen då dem skulle upp till Bollnäs och tävlaa i agility, både jag och J blev förvånade när dem svängde in på gården. Men roligt med spontanbesök! Mileon fick träffa sin farmor och farfar - och fick sig en dumper-bil. Allt med hjul går hem hos den här gossen, spännande saker.

Svärfar kikade på kopplingarna till nya diskmaskin och de befintliga, de kommer ju tillbaka efter tävlingarna på Söndag så då blir det väl att få diskmaskinen på plats - förhoppningsvis..

Det blev ingenting gjort i M's rum igår förutom att jag och lilleman var där uppe och dammsög och moppade en snabbis. Är lite trixigt att våttorka golv med Mileon som sällskap, han vill gärna var där moppen är - ett himla jagande och det slutar med att han är mopp nummer två, dyngsur själv ;-)

Smörgåstårtan jag slängde ihop gick ner, vi satt mest och dåsade i soffan jag o J på kvällen. Knäckte i vanlig ordning honom i Wordfeud. Mileon han slocknade innan 19 han, den busen vägrade sova sitt andra dagspass så han höll sig vaken mellan 11 och 18.45 - var mest sista timmen han var gnällig, annars på gott humör. När det händer för mycket så går det ju inte att sova, nu kom ju farmor o farfar mitt i allt - innan de körde in på gården så satt han och klippte med ögonen i matstolen.

Nu är vi uppe, två portioner gröt och en liten hemmagjord burk med äppelkräm med kanel befinner sig i litens mage - han var hungrig han! Han skulle lätt få i sig mer men när han börjar "puffa"/smårapa så brukar det vara nog, trots han visar att han gärna tar mer. Då kommer det upp istället här och var i småpölar medans han ålar runt lite senare..

Funderar om vi ska ta oss en dusch, vi ska ju snart åka iväg och gå på klädbytardag och loppis. Hämta den andra bilen på verkstad ska vi också göra. Sedan får vi se vad vi hittar på, kanske våldsgästar någon innan vi åker hem och fixar med M's rum. Eller åker till någon lekpark kanske? Rätt skönt att inte ha så mycket på schemat.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skönt att det går framåt med M's rum, även om städning av golv inte är ett så stort projekt :) Kan säga att vi har en liten extramopp här hemma också, tydligen väldigt intressant :)



Så spännande med ruvning, håller tummar och tår för att den lilla eskimån ska vilja stanna i magen! <3



Sv: Köttfärsen ja, det där var den ena hinken ;)

2011-10-03 @ 19:51:10
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0